Kadopagina

GLENALLACHIE 10YO CS BATCH 8

The GlenAllachie Cask Strength Batch 8 is een combinatie van Pedro Ximénez en Oloroso sherry puncheons samen met een kleine hoeveelheid Virgin Oak- en Rioja-vaten en gebotteld op 57,2%. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerde maar complexe single malt die overloopt met smaak van zoete rozijnen en gedroogde rode bessen. Dit wordt allemaal ondersteund door klassieke GlenAllachie-honingtonen.

70cl    79,99

FRAPIN VSOP

Harmonieuze Cognac VSOP met lang aanhoudende smaken waaronder fruitige sinaasappel. Een cognac voor elk moment, als aperitief, tijdens de maaltijd of na het eten.

70cl    52,49

DORPSBROUWERIJ DE PIMPELMEESCH

CHAAMSE CLASSICS

Met de gouwe ouwe vertrouwde Tripel, Dubbel, Hefeweizen en de Pracht van Chaam.

4 x 33cl met glas     24,99

INTO OAK

De serie eikenhout gelagerde bieren Tripel Oak, Socius Oak en Into The Wood

4 x 33cl met glas     25,99

GOUD – ZILVER- BRONS

Met Goudpel, Zilverpel en de spiksplinternieuwe Bronsrogge

4 x 33cl met glas     24,99

DISARONNO

Inclusief 2 mooie tumbler glazen. Heerlijke afterdinner met de smaak van amandel en vanille. Je drinkt ‘m puur, over ijs in een glas, of in een heerlijke cocktail zoals een Disaronno Sour.

70cl   18,99

ISOLABELLA SAMBUCA

Nu verkrijgbaar als mooie geschenkverpakking met 2 shotglazen. Sambuca drink je bij voorkeur ijskoud. Probeer eens de traditionele methode geflambeerd met 3 koffiebonen. De gebrande koffiebonen versterken niet alleen de anijs smaak maar staan ook voor gezondheid, geluk en welvaart.

70cl   18,99

THE GLENLIVET 12 YEARS

Een giftpack met niet alleen een fles The Glenlivet 12 Years, maar óók twee unieke bijpassende Glenlivet glazen. Deze lichte, toegankelijke Schotse single malt is een uitstekend cadeau voor de beginnende én de gevorderde whiskyliefhebber.

70cl   44,99

BORDEAUX SÉLECTION VINS M’ÉDAIILÉS

Een chique houten kist met drie klassieke rode bordeaux wijnen. Wijnen met kracht én elegantie. Met fruitige aroma’s, maar ook een spannende, aardse diepte. Intrigerend tot de laatste slok. Voor de klassieke wijnliefhebber.

3 x 75cl   34.99

KOM SHOPPEN IN ONZE GEZELLIGE WINKEL VOOR NOG MEER KADO’S.

WE HELPEN JE GRAAG EN PAKKEN HET MOOI VOOR JE IN.