Kadopagina

ROKU GIN

Een bijzondere giftset met behalve de unieke zeshoekige 70cl fles Roku Gin, de premium Japanse gin van producent House of Suntory in Osaka, ook een uniek limited edition Roku Hexagon longdrinkglas.

70cl    34.99

THE BOTANIST ISLAY DRY GIN

Deze gin heeft een klassiek gin-aroma. Veel dennen van de jeneverbes, samen met een citrusnoot en een vleugje bloemen van moerasspirea en lievevrouwebedstro.

70cl    45.99

GLENALLACHIE 10YO CS BATCH 8

The GlenAllachie Cask Strength Batch 8 is een combinatie van Pedro Ximénez en Oloroso sherry puncheons samen met een kleine hoeveelheid Virgin Oak- en Rioja-vaten en gebotteld op 57,2%. Het resultaat is een perfect uitgebalanceerde maar complexe single malt die overloopt met smaak van zoete rozijnen en gedroogde rode bessen. Dit wordt allemaal ondersteund door klassieke GlenAllachie-honingtonen.

70cl    79,99

FRAPIN VSOP

Harmonieuze Cognac VSOP met lang aanhoudende smaken waaronder fruitige sinaasappel. Een cognac voor elk moment, als aperitief, tijdens de maaltijd of na het eten.

70cl    52,49

 

BORDEAUX SÉLECTION VINS M’ÉDAIILÉS

Een chique houten kist met drie klassieke rode bordeaux wijnen. Wijnen met kracht én elegantie. Met fruitige aroma’s, maar ook een spannende, aardse diepte. Intrigerend tot de laatste slok. Voor de klassieke wijnliefhebber.

3 x 75cl   34.99

KOM SHOPPEN IN ONZE GEZELLIGE WINKEL VOOR NOG MEER KADO’S.

WE HELPEN JE GRAAG EN PAKKEN HET MOOI VOOR JE IN.