Bier

Ben je op zoek naar een bijzonder biertje? Bij Slijterij de Burcht vind je altijd een verrassend en ruim assortiment aan bieren. Naast de bekendere merken pils verkopen we veel speciaalbieren en bier van lokale brouwerijen. Tijdens een bezoek aan de winkel ontdek je steeds weer nieuwe bieren, want ons aanbod verandert regelmatig.

 

Lokale bieren uit Breda en omgeving

In Breda en omgeving worden prachtige biertjes gebrouwen. Zoals die van stadsbrouwerij de Beyerd, dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch in Chaam en brouwerij Frontaal.  Die laatste is inmiddels niet alleen een begrip in Breda, maar ook daarbuiten bekend. Wij zijn altijd op zoek naar verrassende nieuwe biertjes. Een pakket met lokale bieren doet het bovendien goed als cadeau.

 

Alcoholvrij bier

Het aanbod aan alcoholvrij bier groeit en dat in onze winkel ook. Als er minder dan 0.1% alcohol in zit, mag je het van de Nederlandse drank- en horecawet alcoholvrij of malt noemen. Van elke 20 glazen bier die in Nederland worden gedronken is er inmiddels 1 alcoholvrij.  In het alcoholvrije segment vind je tegenwoordig dan ook volop lekkere bieren, van pils tot IPA’s. De smaak is zelfs voor echte bierliefhebbers aantrekkelijk. Vraag ernaar in de winkel of neem contact met ons op.

Neem contact op