Wijn

Wijn, daar wil je van genieten. Borrelen met familie of vrienden en bij de maaltijd een glas drinken dat perfect past bij het gerecht. Een fles wijn smaakt bij iedere gelegenheid anders. In ons assortiment vind je volop Europese wijnen, maar ook flessen uit Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.  Of je nu zoekt naar een witte of rode wijn, rosé of champagne, bij Slijterij de Burcht ben je aan het goede adres.

 

Passie voor wijn

Wij helpen je graag om de juiste fles te vinden die bij jouw smaak en gelegenheid past. Eigenaar Gé Reuvers heeft een passie voor wijn. Bij ons komt niet zomaar elke fles in het schap te staan. Juist omdat iedere klant anders is, is ons aanbod aan wijnen dat ook. We hebben altijd een wijn die past bij jouw smaakprofiel. Vertel ons meer over je voorkeuren, dan gaan we graag samen met jou op zoek naar de perfecte fles wijn. Of naar een bijzondere fles om cadeau te doen.

Heb je een favoriete wijn en wil je direct en fles of doos bestellen? Dat kan! Neem contact met ons op, we helpen je graag.

Wijn bestellen