Likeur en sterke drank

Op zoek naar een lekker likeurtje, een mooie whisky of andere sterke drank? In onze winkel hebben we een ruim aanbod aan binnen- en buitenlands gedistilleerde dranken.

 

Likeuren

Een likeur is een zoete sterke drank, die rond de 20 procent alcohol bevat. Van origine werden likeuren gemaakt als geneeskrachtige drank. Om ze beter te laten smaken werd er suiker aan de mix van kruiden en alcohol toegevoegd. Tegenwoordig drinken we likeurtjes graag bij de koffie en gebruiken ze in allerlei cocktails en als smaakmaker in taart en gebak. Of je nu op zoek bent naar een crèmelikeur zoals Baileys, een koffielikeur zoals Licor 43 of een bijzondere kruidenlikeur, bij ons vind je altijd een geschikte fles.

 

Sterke dranken

In de categorie sterke drank valt onder andere cognac, gin, rum, tequila, wodka en whisky. Een sterke drank noemen we zo wanneer het een hoog alcoholpercentage bevat, meer dan 15%. Veel gedistilleerde sterke dranken zijn de basis voor cocktails. Naast verschillende soorten gin, rum en wodka zijn we gespecialiseerd in whisky’s. Wij verkopen niet alleen de bekende merken, maar hebben ook een aanbod aan whisky’s uit minder bekende producerende landen, zoals Australië en Denemarken. Ook whisky uit Nederland vind je in onze schappen. Ben je op zoek naar die ene speciale whisky? Wij gaan graag voor je op zoek!

 

Bijzondere lokale dranken

Wij verkopen niet alleen lokale biertjes, in ons assortiment vind je ook andere bijzondere dranken. Zoals de beste limoncello ter wereld: die van Koreman’s. De Nederlandse broers Koreman uit Breda wonnen een belangrijke prijs met hun heerlijke frisse limoncello, handgemaakt met biologische citroenen. In onze slijterij vind je ook de inmiddels alom bekende Ginneken Gin en de likeur die naar Haagse hopjes smaakt: het Rondje Breda.

Kom gezellig bij ons langs, we laten je graag zien welke likeuren en sterke dranken we in ons assortiment hebben. Liever direct bestellen? Dat kan ook!

Neem contact op