Over ons

De man achter onze gemoedelijke Slijterij de Burcht is Gé Reuvers. Tientallen jaren was hij ondernemer voor MITRA drankenspeciaalzaken, nu gaat hij met alle kennis zelfstandig verder. Wie onze zaak weleens heeft bezocht, weet dat Gé altijd een luisterend oor biedt aan zijn klanten en gepassioneerd kan vertellen over wijn en whisky. Maar ook alle ontwikkelingen in het aanbod aan bieren ontgaat ons niet. Of je nu een vraag hebt over de smaak van een lokale bier, gin, een lekker likeurtje of goede fles wijn zoekt: wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Smaken verschillen

Omdat smaken verschillen, is ons assortiment ook divers. Wij houden graag rekening met de wensen en smaakvoorkeuren van onze klanten. Wil je zelf neuzen tussen onze schappen? Je bent van harte welkom. Als je meer wil weten adviseren we je graag. Ook met vragen over wijn-spijscombinaties ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Cadeauspecialist in Breda

Een bijzonder bierpakket, een mooie fles wijn of lekkere likeur: in onze winkel vind je cadeaus voor elke portemonnee. We pakken het mooi voor je in zodat het nog leuker wordt om te geven. En wil je een cadeau geven met een lokaal tintje? Kijk dan eens bij ons aanbod aan lokale bieren en andere drank.

 

Relatiegeschenken

Verras je werknemers of klanten met een uniek relatiegeschenk. In elke prijsklasse stellen we een passend geschenk voor je samen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op