Nieuw binnen: bier

Op deze pagina presenteren wij de nieuwste bieren die zijn opgenomen in ons assortiment.

BRONCKHORSTER

HOP INTO THE NIGHT

Black IPA met de aroma’s van donker fruit, koffie en cacao.

 

KASTEELBIER TRIGNAC EDITIE 2022

De allereerste tripel gerijpt in cognacvaten. Een volle ronde smaak, fijne cognactoets en een zacht bittere afdronk.

LA GOUDALE

Mooie selectie van de bieren van brouwerij LA GOUDALE. Inhoud 18 stuks

BAXBIER BREWERY

ABEL’S ALE

Vernoemd naar Abel ‘de ontdekker’ Tasman. Hij heeft deze Pacific IPA misschien niet zelf gebrouwen, maar hij smaakt zeker zo avontuurlijk als zijn ontdekkingen. Volgepakt met de meest verse Australische en Nieuw Zeelandse hop, met op de achtergrond een subtiele hint van Thai Dragonpepers.

KON MINDER

Kon Minder’ is de kreet van een dol enthousiaste Groninger die zijn waardering wil uiten. Kon Minder Citra Pale Ale is een fris bier met een mooi fruitig hopkarakter door onder meer het gebruik van Amerikaanse hoppen en sinaasappelschillen. Zoals de brouwers zelf zeiden toen hun eerste biertje proefden… dat Kon Minder!

KOUDVUUR

Waar rook is, was vuur! Deze Porter krijgt zijn rokerige karakter door het gebruik van gerookte en gebrande mouten. Een donker bier om rustig voor te gaan zitten en lekker van te genieten bij een zomers kampvuur, voor de openhaard als de dagen korter worden of gewoon omdat hij lekker is.

INDULGENCE

Als het dan toch herfst is, kunnen we onszelf ook maar beter onderdompelen in de luxe van een chocolate peanutbutter Milkstout.

BIG BELLY

BREDAAS WIT
Nieuw in de serie “Liquid Travel” van brouwerij BIG BELLY is Bredaas Wit. Het was één van de populairste bierstijlen in Nederland tussen 1550 en 1750. Big Belly is op zoek gegaan naar oude recepten en inmiddels wordt het ‘vergeten’ bier weer gebrouwen. Dat wordt genieten van een heerlijk Bredaas Wit.

FRONTAAL

VISUAL DISTORTION
Visual Distortion is een Wee Heavy stijl bier. Alc.9.0%. Het is een bierstijl uit het Verenigd Koninkrijk – een Scottish Ale. Dit donkere barley bier draagt een karamelachtige zoetheid met zich mee en de booziness blijft lekker hangen in je mond. Onze head brewer en master taster Sergio proeft een subtiele frambozensmaak. Proef je mee?

FRONTAAL

OUT OF CONTROL
Voor deze dikke TIPA hebben we gebruik gemaakt van de hopsoorten Citra, Simcoe en Amarillo. Deze hoppen geven het bier smaken van citrus en steenvruchten en zorgen voor een subtiele bloemige toon. Ondanks het stevige alcoholpercentage van 11 procent, drinkt de Out of Control gevaarlijk lekker weg. Oppassen geblazen met deze zware jongen!

FRONTAAL

KIA ORO
Kia Ora is een heerlijke topische IPA, gemaakt van Nelson Sauvin en Motueka hoppen uit Nieuw-Zeeland. Met een laag alcohol percentage, 5.5%, is Kia Ora een goede doordrinker. Cheers!