Nieuw binnen: champagne

Op deze pagina presenteren wij de nieuwste champagnes die zijn opgenomen in ons assortiment.

DE VENOGE

Princes Brut

Deze brut 1st edition is een zeer gelimiteerde cuvée van 15.000 flessen in totaal. Hiervan is slechts een klein aantal beschikbaar in Nederland. Champagne De Venoge – Princes Brut is samengesteld uit 65% basis van de oogst 2018 en 35% reservewijnen (2014/2015/2016). Het komt uit 12 verschillende Villages en is een blend van gelijke delen Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier met een dosering van 5 g/l. De fles is versierd met het medaillon van de kroning van Louis XV in 1722. Deze champagne is delicaat, veelzijdig, goed in balans en wordt het best gedronken als aperitief.

BIO PIZZOLATO

SPARKLING PINOT GRIGIO

Uitstekende bio-Spumante in een opvallende fles. De inhoud is ook niet te versmaden. Lichtroze zweem vanwege de Pinot Grigio druif, bijna de kleur van koper. Multi inzetbaar bij hartig of zoet. Lekker!

SPUMANTE ROSATO

Pretty in pink! Een biologische en vegan prosecco met smaken van zure kers, bosaardbei en is een tikje off-dry. Voor bij de garnalen van de grill maar ook passend bij een panna cotta met rood fruit. Of zomaar genieten!

PROSECCO SPUMANTE BRUT

Mooi fijn bubbeltje. Briljant voor bij het aperitivo met zijn fruitige bouquet van groene appeltjes, wat kruisbes en citrus. Fijne droge afdronk met veel fraîcheur.

PROSECCO ZERO SPARKLING

Alcoholvrije prosecco met een fijne mousse. In de smaak vind je tonen van bloemen, wit steenfruit en frisse appel. Past goed bij lichte gerechten of als basis van een alcoholvrije cocktail.