Nieuw binnen: likeur en sterke drank

Op deze pagina presenteren wij de nieuwste likeuren en sterke dranken die zijn opgenomen in ons assortiment.

HIGHLAND QUEEN

HIGHLAND QUEEN-BLENDED SCOTCH WHISKY
In de geur en de smaak aroma’s van granen, toffee, appel en honing waarbij appel en honing de boventoon voeren. Heerlijk aangevuld met een toets van zoethout.
HIGHLAND QUEEN-SHERRY FINISH BLENDED SCOTCH WHISKY
In de mond is deze blended whisky zijdezacht, waarbij de zoetheid van de sherry perfect combineert met de zachtheid van het eikenhout en een subtiele rokerigheid.

 

BAILEY’S COLADA

Een mix van de onweerstaanbare Original Irish Cream met romige kokosnoot en zoete ananas… Smaakt als de zomer in een fles.
Let op. Het is een Limited Edition. OP=OP

SPINOLA

In het bourgondisch Breda weten ze wat lekker is. Een eeuwenoud recept is nieuw leven ingeblazen en vol trots presenteert Stichting Kielegat het oranje geluk genaamd: SPINOLA.
SPINOLA is een kruidige borrel met een vleugje kaneel en een heerlijke afdronk. Het is de perfecte borrel naast je biertje tijdens de carnavalsdagen. Salut!
Er is weer voorraad, dus kom snel langs!

PASSIMONCELLO

Een heerlijke passievruchtlikeur, gemaakt van de beste ingrediënten, zonder smaakversterkers en/of conserveermiddelen. Je drinkt Passimoncello met een cava, met tonic of gewoon lekker puur. Of ga je zelf een overheerlijke cocktail maken met Passimoncello?

KOREMAN’S LIMONCELLO

Yuzucello is een nieuwe smaaksensatie waarin twee lekkernijen samenkomen; Koreman’s en de Yuzu-vrucht. Bij veel mensen onbekend, maar in de gastronomie erg populair. De Yuzu is een kruising van citroen, limoen en mandarijn en heeft een heerlijke aromatische geur. Een echte traktatie!

Let op: het is een limited edition.

50 cl     € 37.49

BELCRUM

Heb jij hem al gespot? Deze unieke heerlijke rum, vernoemd naar de wijk Belcrum in Breda.
BELCRUM. Robuust, eigenzinnig en eigentijds.